SHËNOHEN 60 TË INFEKTUAR ME KORONAVIRUS NË MAL TË ZI

Në 24 orët e fundit, laboratorët e Institutit të Shëndetit Publik përfunduan analizën PCR të 477 mostrave për koronavirusin e ri, ndër të cilat 60 rezultate ishin pozitive, njoftoi ISHP.

Gjatë ditës, u raportua një tjetër vdekje si pasojë e Covid19 në spitalin e përgjithshëm në Beranë.

Është regjistruar edhe një rast i importuar, i cili pas qëndrimit dhe marrjes së mostrës jashtë vendit, mori rezultatet e testimit laboratorik me vonesë gjatë qëndrimit të tij në izolim.

Numri i përgjithshëm i vdekjeve të konfirmuara që nga fillimi i qershorit nga koronavirusi është 17.

Pacientët e rinj janë:

Podgoricë: 24

Nikshiq: 12

Tivat: 6

Cetijë: 2

Rozhajë: 2

Tivar: 5

Bijello Pole: 4

Kotor: 3

Herceg Novi: 2

Zhablak: 1

Numri i personave të infektuar me koronavirus në Mal të Zi është aktualisht 1582.

Numri i përgjithshëm i testeve të kryera PCR në Mal të Zi, përfshirë analizat e bëra në Gjermani është 28,219.

SHARE