WhatsApp prezantoi ndryshime të vogla, por të dobishme në aplikacionin Android

WhatsApp nuk qëndron ende, por vazhdimisht punon për të përmirësuar përvojën e përdoruesve të saj, dhe tani ka marrë ndryshime të reja të vogla por të dobishme.

Ndryshimet aktualisht i referohen versionit të aplikacionit të destinuar për Android, dhe i pari prej tyre është aftësia për të shtuar shënime/titra gjatë ndarjes së dokumenteve përmes WhatsApp.

Numri i fotove dhe videove që mund të dërgohen menjëherë është rritur ndjeshëm. Më parë kufiri ishte 30 përmbajtje mediatike, ndërsa tani ky numër është edhe 100.

WhatsApp gjithashtu ka mundësuar emra më të gjatë të grupeve në mënyrë që ata tani të përmbajnë deri në 100 karaktere, ndërsa përshkrimet e grupit i informojnë njerëzit për qëllimin e tij.

Sa i përket ndryshimit që është ende në beta, ai i referohet një funksioni tashmë ekzistues, domethënë mesazheve të zhdukura që zhduken pas një kohe të caktuar në varësi të opsionit të zgjedhur.

Versioni i ri beta i Android ofron mundësinë e ruajtjes së mesazheve, domethënë i lejon përdoruesit të ruajë disa mesazhe që zhduken (në krahasim me të gjithë bisedën) dhe t’i mbajë për përdorim të mëvonshëm. /Telegrafi/

SHARE