COVID-19: 324 RASTE TË REJA, 9 VIKTIMA

Në 24 orët e fundit në Mal të Zi janë regjistruar 324 raste të reja me Covid-19, dhe 9 viktima nga kjo sëmundje, nga mosha 65 deri në atë 89 vjeçare. Numri më i lartë i të infektuarve  u regjistrua  në  Podgoricë 128, Nikshiq 62, Herceg Novi nga 28,  ndërsa në Tuz u regjistruan 5 raste. Gjatë kësaj kohe u shëruan 729 të infektuar. Numri total i rasteve aktive është 4,651 nga të cilët 42 në komunën e Tuzit.

SHARE