COVID 19: 365 RASTE TË REJA, 5 NË TUZ

Në 24 orët e fundit në Mal të Zi janë regjistruar 365 raste të reja me Covid-19, dhe 8 viktima nga kjo sëmundje. Numri më i lartë i të infektuarve  u regjistrua  në  Podgoricë 129, Nikshiq 58, Tivar 23, ndërsa në Tuz u regjistruan 5 raste. Gjatë kësaj kohe u shëruan 443 të infektuar. Numri total i rasteve aktive është 4.880, nga të cilët 63 në komunën e Tuzit.

SHARE