ISHP: 161 RASTE TË REJA POZITIVE ME KORONAVIRUS

Laboratorët e Institutit të Shëndetit Publik kanë përfunduar analizën PCR të 757 mostrave për koronavirusin e ri, ku u regjistruan 161 rasteve të reja pozitive. Rastet pozitive janë nga këto komuna: Podgoricë 58, Nikshiq 37, Plevle 17, Rozhaj 11, Bijello Pole 9, Berane 8, Tivar 5, Ulqin 5, Budva 4, Andrijevicë 3, Tivat 2, Cetij 1, Danillovgrad 1. Që nga rezultatet e fundit, dy vdekje janë raportuar në pacientë me COVID19 pozitive nga Bijello Pole dhe Plava. Numri i përgjithshëm i rasteve aktive COVID19 në Mal të Zi është aktualisht 2,246.

SHARE