Nga e kuqja e errët deri te ngjyra e kaltër – kadifeja vjen me veshje të re

Kadifeja është material të cilin është vështirë të kombinohet me nuancat e shndritshme, mirëpo mu për këtë duken shkëlqyeshëm në ngjyrë të zezë, të kaltër apo e gështenjta moderne.

Sot nuk ka ngjyrë në të cilën nuk është e qasshme: nga e kuqja e errët dhe e kaltra mbretërore, deri te e gjelbra dhe e portokallta e ndezur.

Pikërisht larmia jep notë më të re, më moderne andaj propozimi ynë gjithsesi është të shmangni nuancat dhe modelet e qëndrueshme.

Kujdesuni që të vishni vetëm një rrobë sensibile, transmeton Telegrafi.

Kadifeja është material, i cili është vështirë të kombinohet me nuancat e shndritshme, mirëpo mu për këtë duken shkëlqyeshëm me ngjyrë të zezë, të kaltër apo të gështenjtë moderne.

Për shkak të teksturës më mirë theksohet në rrobat e qepura me precizitet të cilat duhet patjetër të jenë të lëmuara, kadifeja e rrudhosur menjëherë veshjen do ta shndërrojë në kombinim të lirë.

wpid-Red-Velvet-Skater-Dress-2014-2015-0
2016-Summer-Style-New-Fashion-Short-Skirt-Women-Faldas-Midi-Velvet-texture-Skirts-High-Waist-Sheds
DSCN2251 (5)

 /Telegrafi/

SHARE