REGJISTROHEN 359 RASTE TË REJA DHE 5 VIKTIMA

Në 24 orët e fundit në Mal të Zi janë regjistruar 359 raste të reja me Covid-19, dhe 5 viktima nga kjo sëmundje, nga mosha 43 deri në atë 83 vjeçare. Numri më i lartë i të infektuarve  u regjistrua  në  Podgoricë 141, Nikshiq 56, Plevle 20, ndërsa në Tuz u regjistruan 3 raste. Gjatë kësaj kohe u shëruan 476 të infektuar. Numri total i rasteve aktive është 4,966, nga të cilët 60 në komunën e Tuzit.

SHARE