PROTESTË PARA MINISTRISË PËR SHKAK TË RRITJES SË ÇMIMEVE TË KARBURANTIT

Partia Social Demokratike (PSD) njoftoi se ata kanë mbështetjen e të gjitha partive për të ulur akcizat për karburantet dhe i bëri thirrje kryetarit të Kuvendit, Alleksa Beçiq, të thërrasë një seancë parlamentare sa më shpejt të jetë e mundur për të diskutuar ligjin e PSD-së që do të rregullojnë atë fushë. Partia Social Demokratike (PSD) organizoi sot një protestë para Ministrisë së Financave dhe Mirëqenies Sociale, për shkak të, siç thanë ata, ndikimit të madh të rritjes enorme të çmimeve të karburantit tek qytetarët. Nga protesta porositen që Qeveria mund dhe duhet të ndikojë në uljen e akcizës për karburantin.

SHARE