PËRSËRI RRITEN ÇMIMET E DERIVATEVE

Prej ditës së nesërme përsëri do të ketë rritje të çmimeve të derivateve të naftës, njoftojnë nga Ministria e Investimeve Kapitale. Benzina prej 98 oktan do të rritet në 1.43 euro për litër, ndërsa ajo 95 në 1.39 euro për litër, apo tre cent më shumë se tani. Eurodizel do të rritet për dy cent dhe do të kushtojë 1.21 euro për litër. Këtë çmime do të jenë në fuqi deri të paktën më 28 shtator.

SHARE