NAFTA NJË CENT MË LIRË, ÇMIMET E BENZINËS MBETEN TË PANDRYSHUARA

Eurodiesel dhe vaji djegës në Malin e Zi do të jenë më të lirë për një cent nga nesër, ndërsa çmimet e benzinës do të mbeten të pandryshuara. Siç u njoftua nga Ministria e Investimeve Kapitale, Eurodiesel do të kushtojë 1 euro 12 cent ndërsa vaji djegës 1 euro 10 cent. Benzinë ​​BMB 98 – 1,33 euro dhe BMB 95 – 1,30 euro.

SHARE