AVIONËT E NDËRMARRJES SË RE DO TË KENË FLUTURIME NË FUND TË MAJIT

Sekretari i Shtetit për Transportin Zoran Radunoviq tha se avionët e linjës së re ajrore kombëtare do të ngrihen përpara fillimit të sezonit turistik veror. Siç thotë ai, pritet që të jetë në fund të majit ose në fillim të qershorit. Pritet që në dy ose dy javët e ardhshme ToMontenegro të ndërtojë një rrjet linjash dhe një sistem fluturimesh që do të operohen në periudhën e ardhshme. Për këtë sezon turistik, siç tha ai, pritet që të kemi kryesisht turistë nga rajoni. “Është e vështirë të presim që të kemi një numër të madh turistësh nga jashtë, pavarësisht nga interesi i linjave ajrore ruse në Mal të Zi,” thekson Radunoviq.

SHARE