Si të kuptoni se ena juaj është e sigurt për t’u ngrohur në një furrë me mikrovalë

Ndiqni këtë simbol

Simboli i produktit të sigurt për mikrovalë tregon pëlqimin e prodhuesit që produkti është i sigurt për ngrohjen e ushqimit në një mikrovalë.

Përgatitni ushqime dhe kujdeseni për shëndetin tuaj çdo ditë dhe dëshironi ta ruani këtë zakon në punë me paketimin praktik të ushqimit?

Si mund të jeni të sigurt që ushqimet që keni zgjedhur janë të përshtatshme edhe për furrën me mikrovalë, e cila do t’ju lejojë të keni një vakt të shëndetshëm dhe të ngrohtë?

Duhet të shihni simbolin në paketimin që blini, transmeton Telegrafi.

Gjëja më e sigurt është që ena e ushqimit të shënohet në fabrikë që është projektuar për mikrovalë.

Simboli i produktit të sigurt për mikrovalë tregon marrëveshjen e prodhuesit që produkti është i sigurt për të ngrohur ushqimin në një furrë me mikrovalë, raporton “Microwavemealprep.com”.

Simbolet e sigurisë së mikrovalës përfshijnë tre vija të gërvishtura të vendosura mbi njëra-tjetrën ose logon e mikrovalës me tre vija të mprehta brenda ose një enë me linjat e përmendura.

Duke ndjekur këto simbole, mund ta ngrohni me siguri ushqimin tuaj.

SHARE