ZENKA MERR PJESË NË KONFERENCË

Ministri i të Drejtave të Njeriut dhe Pakicave Mehmed Zenka, mori pjesë në konferencë me temën: “Respektimi i të drejtave të njeriut të personave me aftësi të kufizuara intelektuale”. Dita Ndërkombëtare e të Drejtave të Njeriut është një kolazh që bashkon të gjithë aktorët në një shoqëri të mbledhur rreth një qëllimi të përbashkët: Ministria e të Drejtave të Njeriut dhe Pakicave, Mbrojtësi i të drejtave dhe lirive të njeriut të Malit të Zi,
Delegacioni i Bashkimit Evropian në Mal të Zi, Këshilli i Evropës dhe Ojq Aleanca Qytetare.

SHARE