NË KATËR VITET E FUNDIT, 455 VETËVRASJE

Në territorin e Malit të Zi në katër vitet e kaluara kanë ndodhur 455 vetëvrasje, shumica prej tyre në Podgoricë, njofton Drejtoria e Policisë. Në vitin 2022, Drejtoria e Policisë regjistroi 126 vetëvrasje në territorin e Malit të Zi dhe 120 një vit më parë. Në Mal të Zi në vitin 2020 janë regjistruar 109 vetëvrasje dhe një vit më parë 100, njoftoi policia. Shumica e vetëvrasjeve vitin e kaluar janë kryer nga njerëz mbi moshën 60 vjeçare.

SHARE