NGA MESANTA TË GJITHA LLOJET E DERIVATEVE DO TË JENË MË SHTRENJTË

Të gjitha llojet e karburanteve do të rriten në çmim për një deri në dy cent nga mesnata, njoftoi Ministria e Investimeve Kapitale. Eurosuper 98 dhe Eurosuper 95 do të rriten për një cent në dy javët e ardhshme dhe do të kushtojnë 1.35 euro dhe 1.31 euro. Çmimi i Eurodiesel do të rriten për dy cent dhe do të kushtojë 1.15 euro. Vaji djegës do të rritet për një cent në 15 ditët e ardhshme do të kushtojë 1.12 euro. Ndryshimet e fundit të karburantit ishin më 27 Prill, kur u rritën çmimin e Eurosuper 98, Eurodiesel dhe vajit djegës për një cent secili.

SHARE