COVID19: 732 RASTE TË REJA, 6 VIKTIMA

Në 24 orët e fundit në Mal të Zi janë regjistruar 732 raste të reja me Covid-19, dhe 6 viktima nga kjo sëmundje. Numri më i lartë i të infektuarve u regjistrua  në  Podgoricë 293, Nikshiq 121, Biello Polje 45,  ndërsa në Tuz  u regjistruan 6 raste. Gjatë kësaj kohe u shëruan 451 të infektuar. Numri total i rasteve aktive është 5,633.

SHARE