INSTITUTI: 16 RASTE TË REJA, 1 VIKTIMË

Në Malin e Zi, u regjistruan 16 raste të reja të infeksionit me virusin Covid 19 dhe një vdekje u raportua nga infeksioni SARS-CoV-2, në një pacient nga Bijello Pole, 61 vjeç, njoftoi Instituti i Shëndetit Publik. Deri në orën 15:00, raportohet shërimi i 15 pacientëve. Duke marrë parasysh të gjitha rastet e sapo zbuluara, si dhe numrin e të rikuperuarve, numri i përgjithshëm i rasteve me COVID-19 aktualisht aktive në Mal të Zi është 319. Që nga fillimi i epidemisë (Mars 2020), numri i përgjithshëm i rasteve të regjistruara të infeksionit me virusin e ri corona në Malin e Zi është 100,430.

SHARE