NË ULQIN AFRO 6 MIJË TURISTË, MË SHUMË SE 85% PREJ TYRE TË HUAJ

Pothuajse gjashtë mijë turistë janë duke pushuar zyrtarisht në Ulqin, prej të cilëve më shumë se 85 për qind janë të huaj, sipas të dhënave të Organizatës Turistike të Ulqinit.

Sipas të njëjtave të dhëna, në hotele qëndrojnë më shumë se dy mijë turistë të huaj dhe 800 vendas.

Akomodimi privat është i zënë me turistë, me më shumë se 2,620 të ftuar që zgjodhën atë.

Gjithsej më shumë se 240 turistë pushojnë në resorte, dhe afër 150 prej tyre në kampe.

SHARE