INSTITUTI: 418 RASTE TË REJA, NJË TJETËR VIKTIMË NË MOSHË TË RE

dangerous coronavirus Covid-19 virus in a laboratory - infection of 2019-nCoV virus. Global pandemic risk due to coronavirus outbreak

Në 24 orët e fundit në Mal të Zi janë regjistruar 418 raste të reja me Covid-19, dhe 15 viktima nga kjo sëmundje, nga mosha 25 deri në atë 85 vjeçare. Numri më i lartë i të infektuarve  u regjistrua  në  Podgoricë 219, Nikshiq 74, Herceg Novi 26,  ndërsa në Tuz u regjistruan 8 raste. Gjatë kësaj kohe u shëruan 529 të infektuar. Numri total i rasteve aktive është 5358, nga të cilët 49 në komunën e Tuzit.

SHARE