EURODIZEL NGA MESNATA MË LIRË NJË CENT

Eurodizel dhe nafta për ngrohje deri në mesnatë do të lirohen një cent, ndërsa çmimet e benzinës nuk do të ndryshojnë, njofton Ministria e Investimeve Kapitale. Në 15 ditët e ardhshme, çmimi i Eurodizelit dhe i naftës për ngrohje do të jetë 1 euro 33 cent dhe 1.3 cent. Çmimi i Eurosuper 95 do të mbetet i njejtë dhe do të kushtojë 1 euro e 46 cent dhe Eurosuper 98 do të kushtojë 1. 5 cent. Ndryshimet e fundit të karburanteve ishin më 26 tetor, kur të gjitha llojet e karburanteve u rritën me tre deri në katër cent.

SHARE