TË PREMTEN PËRURIMI I LIBRIT TË AUTORIT GANI KARAMANAGA

Së fundmi doli nga shtypi libri i fundit i autorit Gani Karamanaga “Mjekët shqiptarë nga Mali i Zi”. Prandaj të premtën, më 9 korrik, me fillim në ora 20, në sallën e Bibliotekës së Qytetit do të mbahet përurimi i kësaj vepre. Organizatorë të kësaj mbrëmje kulturore janë Këshilli Kombëtarë i Shqiptarëve në Mal të Zi, Bashkimi i Krijuesve Shqiptarë në Mal të Zi dhe Biblioteka e Qytetit.

SHARE