INSTITUTI: 309 RASTE AKTIVE ME KORONAVIRUS NË MAL TË ZI

Në Malin e Zi, 30 të infektuar rishtas me virusin Covid 19 janë regjistruar në Institutin e Shëndetit Publik, ndërsa nuk është raportuar asnjë vdekje në lidhje me infeksionin. Deri në orën 15:00, u raportua shërimi i 12 pacientëve. Duke marrë parasysh të gjitha rastet e sapo zbuluara, si dhe numrin e të rikuperuarve, numri i përgjithshëm i rasteve aktive me Covid-19 në Mal të Zi është 309.

SHARE