NË MALIN E ZI SOT U SHËNUAN 6 VIKTIMA, 225 TË INFEKTUAR POZITIVË

Një total prej 225 rastesh të reja pozitive të infeksionit janë regjistruar në laboratorët e Institutit të Shëndetit Publik. Që nga rezultatet e djeshme, siç është raportuar, Instituti ka marrë raporte të gjashtë vdekjeve nga pacientë pozitivë më Covid19 nga Plevla, Ulqini, Berane, Nikshiqi dhe Rozhaja (2). Në 24 orët e fundit, është raportuar shërimi i 249 pacientëve. Numri i përgjithshëm i rasteve aktive Covid19 në Mal të Zi aktualisht është 3,839.

SHARE