U REGJISTRUAN 279 RASTE TË REJA

Në 24 orët e fundit, 279 raste të reja pozitive të koronavirusit janë regjistruar në Mal të Zi, 239 në mesin e qytetarëve të Malit të Zi dhe 40 në mesin e turistëve që qëndrojnë në territorin e Malit të Zi. Nuk pati vdekje nga efektet e virusit korona. Pjesa e rasteve të reja pozitive në numrin e përgjithshëm të testuar për 05.08.2021. ishte 6.5%. Numri i përgjithshëm i vdekjeve të lidhura me infeksionin COVID-19 në Malin e Zi që nga fillimi i pandemisë është 1,635. Deri në orën 15:00, u raportua shërimi i 63 pacientëve. Duke marrë parasysh të gjitha rastet e sapo zbuluara, si dhe numrin e të shëruarve, numri i përgjithshëm i rasteve aktualisht aktive të COVID-19 në Mal të Zi është 2,244.

SHARE