ASNJË FJALË PËR RIORGANIZIMIN E QEVERISË

Në takimin e drejtuesve të shumicës parlamentare të mbajtur dje në Parlamentin e Malit të Zi, nuk u fol për një riorganizim të mundshëm të Qeverisë, por përparësia ishin bisedimet mbi ligjet prokuroriale, për të cilat kërkohet të propozohet përsëri një modalitet. Disa burime të Pobjeda-s që morën pjesë në takim thanë se u deklarua bashkërisht se e vetmja mënyrë për të dalë nga kriza parlamentare është të punohet përsëri në ligjet e prokurorisë. “Ne ramë dakord të fillojmë të punojmë përsëri në ligjet prokuroriale. Le të shohim përsëri njëri-tjetrin brenda dy ditësh, le të shohim vërejtjet dhe propozimet e të gjitha palëve dhe të përpiqemi ta sinkronizojmë atë në një tekst të përbashkët. Ne të gjithë jemi dakord që situata në zyrën e prokurorit është katastrofike,” theksuan nga Pobjeda.

SHARE