INSTITUTI: 510 RASTE TË REJA, 2 HUMBJE JETËSH

Në Mal të Zi, në 24 orët e fundit, dy persona kanë vdekur si pasojë e koronavirusit dhe janë regjistruar 501 raste të reja të infektimit, njofton Instituti i Shëndetit Publik (ISHP). Deri në orën 15:00 u raportua shërimi i 680 pacientëve. Duke marrë parasysh të gjitha rastet e reja të zbuluara si dhe numrin e të shëruarve, numri i përgjithshëm i rasteve aktualisht aktive me COVID-19 në Mal të Zi është 4,379, në komunën e Tuzit janë 44 raste aktive me koronavirus.

SHARE