ISHP: 232 RASTE POZITIVE ME KORONAVIRUS

Një total prej 232 rastesh të reja pozitive të infeksionit u regjistruan në laboratorët e Institutit të Shëndetit Publik. Që nga analizat e djeshme, Instituti ka marrë raporte të tre vdekjeve në pacientët pozitivë Covid19 nga Nikshiq (2) dhe Rozhaja, të cilët ishin trajtuar në Spitalin e Përgjithshëm Nikshiq (2) dhe Qendrën Klinike të Malit të Zi. Në 24 orët e fundit, është raportuar shërimi i 355 pacientëve. Numri i përgjithshëm i rasteve aktive Covid19 në Mal të Zi aktualisht është 3,869.

SHARE