GJUKANOVIQ, NGUSHËLLON PRESIDENTIN E LIBANIT DHE POPULLIN E KËTIJ VENDIT

Presidenti i Malit të Zi, Millo Gjukanoviq, ka dërguar telegram ngushëllimi presidentit të Libanit, Mishell Aoun, me rastin e vdekjes së mbi 100 njerëzve nga shpërthimi në portin e Berutit.

“Ngushëllimet tona më të thella presidentit Mishell Aoun familjeve të viktimave dhe popullit mik të Libanit. Në këto momente të vështira Mali i Zi, bashkëndien me popullin e Libanit”, ka thënë presidenti Gjukanoviq.

SHARE