EDHE 1 VIKTIMË DHE 515 TË INFEKTUAR

Laboratorët e Institutit të Shëndetit Publik, si dhe laboratorët tjerë publike dhe private të cilat merren me diagnostifikimin e infektimit të koronavirusit të ri deri sot në ora 15 i kanë përfunduar analizat dhe Institutit ia kanë dorëzuar rezultatet e 1761 mostrave më koronavirusin e ri, në mesin e të cilave 515 kanë rezultuar pozitiv , është kumtuar nga ISHP. Gjatë kësaj kohe Institutit i është konfirmuar edhe 1 rast vdekjeve si pasojë e infektimit me koronavirus. Deri sot në ora 15 është konfirmuar edhe shërimi i 452 pacientëve.

SHARE