MJEKU I PËRZGJEDHUR NGA NESËR ËSHTË NË GATISHMËRI NË PODGORICË, TUZ DHE ZETË GJATË FUNDJAVAVE DHE FESTAVE

Qendra Shëndetësore e Kryeqytetit njofton qytetarët se nga nesër, datë 4 nëntor, puna e mjekëve të përzgjedhur për të rritur dhe fëmijë në fundjavë dhe festa do të kryhet ekskluzivisht në Bllok V, Tuz dhe Zetë.  

Në Bllok V me dy turne, nga ora 07:00 deri në 14:00 dhe nga ora 14:00 deri në 21:00 për territorin e komunës së Podgoricës, në komunën e Tuzit do të punohet në fundjavë në Shtëpinë e Shëndetit në Tuz nga ora 07:00 deri në 15:00, ndërsa në komunën e Zetës në Shtëpinë e Shëndetit “Gollubovc” nga ora 7 deri në 15:00.

“Ky ndryshim është bërë në përputhje me vendimin e ri për orarin e punës në Qendrën Shëndetësore të Kryeqytetit”, thuhet në njoftim.

Ata theksojnë se përveç mjekut të përzgjedhur për të rritur dhe mjekut të përzgjedhur për fëmijë, në Bllok V do të punojë edhe Qendra e Diagnostifikimit Laboratorik gjatë fundjavave dhe festave.

Puna e shërbimit të patrullimit do të zhvillohet sipas orarit të përcaktuar për fundjavë dhe ditë festash nga ora 07:00 deri në orën 19:00.

“Duke organizuar punën në këtë mënyrë do të ofrojmë komoditet më të madh gjatë ofrimit të shërbimeve për pacientët tanë në gjendje akute, sepse në të njëjtin objekt, përveç ekzaminimit te mjeku, do të jetë në gjendje të kryejë diagnostifikimin laboratorik. Gjithashtu nënvizojmë përfitimin e afërsisë së Qendrës Emergjente dhe Institutit të Sëmundjeve të Fëmijëve me këtë objekt në rastet kur nevojat e pacientëve për shërbime të caktuara shëndetësore tejkalojnë kapacitetin e institucionit tonë”, thuhet në njoftimin e Qendrës Shëndetësore.

SHARE