SIMOVIQ: PËRGJEGJËSIA DHE BASHKËSIA JANË GARANCIA MË E MIRË

Përgjegjësia e deklaruar, bashkësia dhe solidariteti në javët e mëparshme janë garancia më e mirë që, me respektimin e vazhdueshëm të të gjitha masave të përcaktuara, ne do të kontribuojmë në mbrojtjen e shëndetit dhe jetës së qytetarëve, si qëllimin më të lartë, tha zëvendëskryeministri dhe kryetari i TKK, Millutin Simoviq.

Ai shpreh respekt dhe mirënjohje qytetarëve për një mbështetje të fortë të Qeverisë në formimin e Trupit Koordinues Kombëtar dhe gjithashtu TKK në miratimin e një sërë masash të shprehura nga rreth 95 përqind e qytetarëve malazez.

Mbështetja më e madhe është ndalimi i të gjitha tubimeve private dhe publike (97%), vetëizolimi (97%), karantina (97%) dhe mbyllja e ambienteve të mikpritjes (96%), sipas të dhënave nga një sondazh i opinionit publik përfaqësues kombëtar i kryer nga agjencia IPSOS me mbështetjen e UNICEF.

SHARE