U KONFIRMUAN KATËR RASTE TË REJA ME KORONAVIRUS NË MAL TË ZI

Në Mal të Zi, katër raste të tjera të koronavirus janë konfirmuar sot. Kjo ka rritur numrin e pacientëve në 144, njoftuan nga Instituti i Shëndetit Publik.

Nga sot në orën 08:00 të mëngjesit deri në orën 17:45, janë analizuar 33 mostra, katër prej të cilave ishin pozitive me koronavirusin e ri.

Të sëmurët e rinj janë regjistruar në Podgoricë, Nikshiq dhe Danillovgrad.

Tre raste të fituara rishtazi janë kontakte të rasteve të njohura më parë, ndërsa burimi i infeksionit në një rast është ende në kërkim.

Në Mal të Zi, aktualisht janë të konfirmuar 144 njerëz nga # COVID19.

Të rikujtojmë se në mëngjes janë konfirmuar 17 raste të reja me COVID19.

Në Tuz numri mbetet i njëjtë, 34 persona.

SHARE