KONSULTIMET PËR RIORGANIZIM TË QEVERISË PO FILLOJNË, PAKICAT NUK JANË TË FTUARA

Kryeministri Zdravko Krivokapiq ka biseduar sot me përfaqësuesit e partive të shumicës parlamentare për riorganizimin e paralajmëruar të qeverisë. Portali RTMZ u konfirmua nga partitë e pakicave që nuk morën ftesë nga Kryeministri. Kryeministri u takua me përfaqësuesit e Demokracisë së Re Serbe, Partisë Popullore Demokratike, Partisë Popullore Socialiste, Lëvizjes për Ndryshim, të Drejtës së Malit të Zi, Malit të Zi të Bashkuar dhe Partisë së Punëtorëve. Ai do të takohet nesër në orën 12 me përfaqësuesit e Lëvizjes Qytetare URA, dhe më pas me demokratët. Pasi demokratët dhe Fronti Demokratik njoftuan se qeveria duhej ristrukturuar, kryeministri propozoi që qeveria e ristrukturuar të ketë tre nënkryetarë dhe se departamentet “të cilat rezultuan të ishin të gjera” të ndaheshin.

SHARE