AVOKATËT DERI TË HËNËN DO TË DEKLAROHEN PËR PËRFUNDIMIN E GREVËS

Në asamblenë e jashtëzakonshme të Dhomës së Avokatisë, filloi votimi për propozimin e marrëveshjes me Ministrinë e Financave dhe Mirëqenies Sociale. Avokatët do të deklarohen deri të hënën nëse janë dakord që dhoma të përfundojë një marrëveshje dhe të suspendojë vendimin për pezullimin e sigurimit të ndihmës juridike. “Të hënën, ne do të dimë rezultatet e këtyre deklaratave nga avokatët dhe do të shohim nëse ky suspendim do të mbetet me të vërtetë ende në fuqi apo nëse do të pezullohet. Nëse kjo marrëveshje pranohet, do të merret një vendim për të pezulluar pezullimin e çështjeve ligjore ndihma deri në fund të këtyre grupeve të punës. Nëse avokatët besojnë se një marrëveshje e tillë nuk është adekuate, ata do të vendosnin të vazhdojnë pezullimin e ndihmës juridike,” i tha advokati Begoviq TVMZ.

SHARE