RADULLOVIQ: KRIVOKAPIQ KA CAKTUAR SEANCËN E QEVERISË PËR NESËR

Ministri i Jashtëm Gjorgje Radulloviq në një konferencë për media në Villa Goricë tha se nesër do të ketë seancë të Qeverisë. Ai theksoi se nuk e din nëse kryeministri Zdravko Krivokapiq do të jap dorëheqjen. “Unë mendoj se skena politike e Malit të Zi është plot mistere,” u tha Radulloviq gazetarëve pas takimit me ministrin e jashtëm letonez Edgars Rinkeviçjus. Sipas tij, vizita e ministrit letonez është konfirmim i partneritetit dhe mbështetjes së vazhdueshme reciproke në nivel të njëanshëm dhe shumëpalësh. Ministri letonez tha se ata janë mirënjohës për praninë e Malit të Zi si në NATO ashtu edhe në Lindje.

SHARE