REGJISTRIMI SHTYHET DERI MË 30 NËNTOR

Qeveria e Malit të Zi ka marrë vendim për shtyrjen e regjistrimit deri më 30 nëntor, tha kryeministri Millojko Spajiq pas seancës.

“Shtyrja nuk kërkon shpenzime shtesë dhe nuk do të paraqesë asnjë problem për financat e vendit tonë”, tha Spajiq.

Ai tha se gjatë asaj periudhe do të theksohen të gjitha mangësitë që janë vërejtur.

“Dy mangësitë që kemi vërejtur janë mungesa e softuerit, i cili do të fillojë të punojë shumë shpejt dhe shtimi i dytë i anëtarëve të opozitës në komisionet e regjistrimit”, tha Spajiq.

Ai tha gjithashtu se do të bisedojë me këshillat opozitarë të kombeve pakicë, sektorin e OJQ-ve dhe siç tha ai, me palë të tjera të interesuara.

Ai tha se pas seancave të Qeverisë do të jetë praktikë që të organizohen konferenca për media.

SHARE