EUROSUPER 95 MË I SHTRENJTË, DIZEL MË I LIRË

Eurosuper 95 do të rritet për 1 cent nga mesnata, ndërsa çmimi i Eurodizelit dhe vajit djegës do të jetë më i ulët për të njëjtën sasi, njoftoi Ministria e Ekonomisë. Qytetarët do të paguajnë një litër Eurosuper 95 me çmimin 1.14 euro në dy javët e ardhshme. Çmimi i Eurosuper 98 do të mbetet i pandryshuar në 1.17 euro. Eurodizeli dhe vaji djegls do të jenë më të lira për 1 cent dhe në 15 ditët e ardhshme do të kushtojnë 1 euro, gjegjësisht 98 cent.

SHARE