META DEKRETON AMBASADORIN E RI TË SHQIPËRISË NË MAL TË ZI

Presidenti i Republikës së Shqipërisë , Sh. T. Z. Ilir Meta në mbështetje të nenit 92, shkronja “dh”, nenit 93 të Kushtetutës së Shqipërisë, si dhe të nenit 26, të ligjit nr. 23/2015 “Për shërbimin e jashtëm të Republikës së Shqipërisë”, me propozim të Kryeministrit të Shqipërisë z.Edi Rama, dekretoi: Z. Ridi Kurtezi, në detyrën e ambasadorit të Jashtëzakonshëm dhe Fuqiplotë të Republikës së Shqipërisë në Republikën e Malit të Zi, rezident.

Më parë Ambasador të Republikës së Shqipërisë në Mal të Zi, ishin z. Tonin Beci dhe z. Ernal Filo.

SHARE