NGA NESËR, PËRSËRI EKZAMINIME RADIOLOGJIKE NË QKMZ

Që nga nesër, më 1 dhjetor, të gjitha ekzaminimet radiologjike të planifikuara do të kryhen në Qendrën për Diagnostikimin Radiologjike të CRD të Qendrës Klinike të Malit të Zi. Kjo u vendos nga Qendra Klinike e Malit të Zi, duke marrë parasysh që një rënie e lehtë e numrit të njerëzve të infektuar me koronavirus të ri është regjistruar në Mal të Zi. Ata kujtojnë se në CRD, gjatë pezullimit të ekzaminimeve të rregullta ambulatore, përveç pacientëve të urgjencës dhe onkologjisë, kryhej diagnostikimi, dhe në të gjitha rastet kur shtyrja e menjëhershme e ekzaminimit do të ndikonte në gjendjen shëndetësore të pacientëve. “Edhe një herë, ne u bëjmë apel pacientëve që t’i përmbahen masave parandaluese, të kenë mirëkuptim dhe të bashkëpunojnë me stafin mjekësor,” theksojnë nga QKMZ.

SHARE