NË MAL TË ZI EDHE 320 RASTE TË REJA DHE 4 VIKTIMA NGA COVID 19

Situata me virusin korona në Mal të Zi vazhdon të përkeqësohet. Sot janë regjistruar edhe 320 raste të reja, ndërsa 4 persona e kanë humbur jetën. Gjendja po rëndohet në kryeqytetin Podgoricë, ku sot janë identifikuar 200 raste, si dhe pason me 37 raste të reja. Gjatë kësaj periudhe janë shëruar 215 persona kurse numri i rasteve aktive është 3880, prej të cilëve 16 në komunën e Tuzit.

SHARE