PARTITË SHQIPTARE 2 MANDATE?

Sipas rezultateve preliminare: PDS 29 mandate, kolacioni “Për të ardhmen e Malit të Zi” – 28 mandate, “Paqa është kombi ynë” – 10 mandate, “E zeza mbi të bardhë” – 4 mandate, Partia Boshnjake dhe Social Demokratët – nga 3 mandate, Partia Social Demokratike – Mali i Zi – 2 mandate, Lista Shqiptare 1 mandat, Koalicioni shqiptar “Bashkë nji za” – 1 mandat. 

SHARE