MBYLLEN QËNDRAT E VOTIMIT

Në ora 20:00 u mbyllen të gjitha vendvotimet në Mal të Zi.

Në zgjedhjet parlamentare në Malin e Zi, të cilat u mbajtën sot, e drejta e votës u ushtrua nga 409,880 qytetarë, ose 75.9% e numrit të përgjithshëm të votuesve, njoftoi Qendra për Tranzicionin Demokratik (CDT).

Siç deklaruan ata, në zgjedhjet parlamentare në 2016, pjesëmarrja deri në orën 20:00 ishte 73.4%, dhe në 2012, 70.6%. Qendrat e votimit për parlamentin dhe zgjedhjet lokale në pesë komuna malazeze u mbyllën në orën 20:00.

SHARE