INSTITUTI: VDIQEN TRE PACIENTË, REGJISTROHEN 22 RASTE TË REJA

Në Malin e Zi, në 24 orët e fundit, u regjistruan edhe 22 raste të koronavirusit, nga 1,184 të testuar dhe tre vdekje në lidhje me infeksionin Covid-19 u raportuan, njoftoi Instituti i Shëndetit Publik (ISHP). Dy pacientë të vdekur janë nga Podgorica, dhe një nga Tivari. Më i riu ishte 64 vjeç, më i moshuari 72 vjeç. Numri i përgjithshëm i vdekjeve në lidhje me infeksionin Covid-19 në Malin e Zi që nga fillimi i pandemisë është 1,613. Deri në orën 15:00, u raportua shërimi i 12 pacientëve. Duke marrë parasysh të gjitha rastet e zbuluara rishtazi, si dhe numrin e të rikuperuarve, numri i përgjithshëm i rasteve aktualisht aktive në Mal të Zi është 287.

SHARE