QYTETARËT TË PËRGATITEN PËR MOT EKSTREM

Në Mal të Zi nga sonte deri të shtunën priten kushte të paqëndrueshme të motit, të cilat mund të shkaktojnë ndërprerje, para së gjithash në fushën e komunikacionit dhe sistemin elektrik, paralajmëroi Ministria e Punëve të Brendshme (MPB). Nga ai dikaster, thanë se priten sasi të bollshme reshjesh me erë të fortë jugore, sidomos në veri dhe në bregdet, ku reshjet e herëpashershme afatshkurtra do të kenë karakter të stuhishëm. “Pritet shkrirje e borës edhe në zonat malore, veçanërisht në ato më të ulëta, të cilat aktualisht janë të mbuluara me borë”, thuhet në njoftim.

SHARE