TETË PERSONA KANË VDEKUR, 354 RASTE TË REJA POZITIVE

Laboratorët e Institutit të Shëndetit Publik kanë përfunduar analizën PCR të 937 mostrave për koronavirusin e ri, ndër të cilët janë regjistruar gjithsej 354 raste të reja pozitive të infeksionit SARS-CoV-2. Që nga rezultatet e djeshme, tetë vdekje në lidhje me infeksionin COVID19 janë raportuar në Institut në pacientë nga Tivari (2), Ulqini (2), Kotor (2), Herceg Novi dhe Nikshiqi. Në 24 orët e fundit, shërimi u raportua në 242 pacientë. Duke marrë parasysh të gjitha rastet e sapo zbuluara, si dhe numrin e të rikuperuarve në 24 orët e fundit, numri i përgjithshëm i rasteve aktive aktive Covid-19 në Mal të Zi është 3,729.

SHARE