NGA MESNATA TË GJITHA LLOJET E KARBURANTEVE JANË MË TË SHTRENJTA

Nga mesnata do të rriten të gjitha llojet e karburanteve nga 1 cent në 3 cent, njoftoi Ministria e Investimeve Kapitale.

Eurosuper 95 dhe 98 do të rriten për tre cent dhe në 15 ditët e ardhshme do të kushtojnë 1.65 dhe 1.69 euro.

Çmimi i Eurodieselit do të jetë një cent më i lartë dhe do të kushtojë 1.55 euro.

Nafta per ngrohje do të rritet me dy cent dhe do të kushtojë 1.53 euro.

Ndryshimet e fundit të çmimeve ishin më 15 gusht, kur të gjitha llojet e karburanteve u rritën me tre deri në dhjetë cent. Sipas përcaktimeve të Rregullores për mënyrën e përcaktimit të çmimeve maksimale me pakicë të derivateve të naftës, llogaritja e radhës duhet të bëhet më 11 shtator, ndërsa vlerat e mundshme të ndryshuara të derivateve të naftës do të jenë të vlefshme nga 12 shtatori.

SHARE