SUKSESI I MADH I MALIT TË ZI, TREGOI AFTËSINË PËR ORGANIZIM TË MIRË

Suksesin e madh të institucioneve tona dhe qytetarëve në luftën kundër koronavirusit në seancën e Qeverisë së Malit të Zi e theksoi Kryeministri Dushko Markoviq.

Ai theksoi se gjatë pandemisë, ne treguam aftësinë për t’u organizuar dhe të jemi të bashkuar dhe solidarizues.

Qeveria e Malit të Zi, pas epidemisë së Covid19, vazhdoi punën e saj të rregullt.

Kryeministri Dushko Markoviq shprehu suksesin e madh të institucioneve dhe qytetarëve të Malit të Zi në luftën kundër koronavirusit.

“Mali i Zi është CoronaFree. Ne kemi treguar se kemi aftësinë të organizohemi dhe të jemi bashkuar dhe solidarizues,” tha Markoviq.

SHARE