MILLOSHEVIQ: INTERESIMI MË I MADH ËSHTË TË HAPET KUFIRI ME SERBINË

Ambasadori i Malit të Zi në Serbi Tarzan Millosheviq beson fuqimisht se problemi, i cili u ngrit me hapjen e kufirit, do të zgjidhet në 10 ditët e ardhshme.

Ai thotë se nuk dëshiron të politizojë historinë e “Montenegro Airlines”.

“Askush nuk ka qëllimin e fundit, interesi ynë më i madh është që së pari të hapim kufirin me Serbinë,” thekson Millosheviq.

Ai kujton se 400,000 turistë erdhën në Mal të Zi nga Serbia vitin e kaluar, dhe shtoi se qytetarët e të dy vendeve dëshirojnë marrëdhëniet më të mira të mundshme.

SHARE