PUNONJËSIT E POSTËS DO TË HYJNË NË GREVË TË PËRGJITHSHME DITËN E HËNË

Sindikata e Unifikuar e punëtorëve të Postës së Malit të Zi, të cilët kërkojnë rritje të pagave, të hënën do të organizojnë grevë, është vendosur pas negociatave të sotme ndërmjet përfaqësuesve të komitetit të grevës së asaj sindikate dhe menaxhmentit të Postës.

“Pavarësisht të gjitha argumenteve të paraqitura nga përfaqësuesit e komitetit të grevës, pas tre orësh negociata, punëdhënësi qëndroi konsistent në qëndrimin e mëparshëm se nuk mund të deklarojë mundësinë e rritjes së pagave derisa të hartohet bilanci i biznesit nëntëmujor,” thuhet në njoftim.

Nga Sindikata e Unifikuar e punonjësve të Postës, vlerësuan se punëdhënësi është sjellë jashtëzakonisht në mënyrë të papërgjegjshme ndaj kërkesës së argumentuar të bazuar në grevë.

SHARE