ABAZOVIQ: NUK DO TË KETË SHTYRJE TË REGJISTRIMIT

Kryeministri i Malit të Zi Dritan Abazoviq ka bërë të ditur se regjistrimi i popullsisë nuk do të shtyhet.

Duke iu përgjigjur pyetjeve të gazetarëve, ai tha se regjistrimi nuk duhet të bëhet “spektakël”.

“Ne nuk kemi regjistrim për 12 vjet, nuk ka më vonesë, regjistrimi është nga 1 deri më 15 nëntor”, tha Abazoviq.

I pyetur nga gazetarët nëse do të ishte pjesë e qeverisë së 44-të, Abazoviq tha se ajo qeveri duhet të bazohet në një vizion dhe parime të ndryshme.

“Nuk më pëlqen mënyra se si po formohet qeveria e 44-të. Parimi është i gabuar. Mënyra se si bëhet nuk është e ndershme dhe nuk është e mirë për Malin e Zi. Ata flasin për depolitizimin, pra kujt i japin 40 për qind në thellësi”, tha ai.

SHARE